Plata/Livrare
Cum platesc?

 

Plata produselor se poate face in doua moduri: ramburs (la primirea coletului) sau in avans (prin ordin de plata, depunere la ghiseul BCR).

Daca optezi pentru plata in avans, te rugam sa ai in vedere faptul ca expedierea comenzii se va face numai dupa ce primim confirmarea platii. Termenul de plata este de maxim 5 zile de la plasarea comenzii, dupa acest termen comanda fiind anulata. Datele contului in care se face plata sunt specificate in emailul de confirmare a comenzii.

In cazul clientilor care au facut o comanda si nu au ridicat-o de la posta sau au refuzat primirea, la comanda urmatoare plata se face numai in avans, prin OP.

In cazul comenzilor de produse "la comanda" acceptam plata in avans a 50 % din valoare, diferenta urmand sa o achitati ramburs la primirea coletului. Plata avansului trebuie facuta in termen de maxim 5 zile de la confirmarea comenzii. Produsele “la comanda” se dau in lucru numai dupa ce primim confirmarea platii.

Avand in vedere exclusivitatea si unicitatea acestor produse iti recomandam sa efectuezi plata cat mai repede pentru a evita situatia ca produsele sa se epuizeze din stocul nostru in acest interval.

 

 

Livrarea comenzilor se face:

  • Prin Posta romana (termenul de livrare fiind de 2-5 zile) - in toata tara
  • Prin Urgent Curier (termenul de livrare fiind de 1-2 zile) - doar pentru clientii care se afla in aria de acoperire Urgent Curier. Pentru clientii aflati in afara retelei Urgent Curier expedierea comenzilor se face doar prin Posta romana.
    Click aici pentru a afla daca localitatea dumneavoastra este in aria de acoperire

Taxe de transport

 

 

ZDU2M