Cum comand

Cum cumpăr

Modalitatea de comandă

 

Mai intai te invitam sa vizitezi categoriile mele de produse si sa-ti alegi produsele care iti plac. Poti adauga produsul la cosul de cumparaturi facand click pe . Poti adauga la cos cate produse doresti, sau cate iti poti permite Face cu ochiul. Comanda totala trebuie sa fie de minim 100 lei.

Cand te-ai decis sa finalizezi cumparaturile faci clik pe .

Odata parcursa aceasta etapa vei fi directionat(a) intr-o pagina unde trebuie sa completezi datele legate de livrare sau sa te loghezi daca esti deja client(a).

Poti completa o adresa de livrare diferita de cea de facturare in cazul cand doresti sa faci un cadou, sau sa primesti produsele la birou. De asemenea in aceasta pagina poti completa informatii suplimentare referitoare la livrare sau comanda dvs.

Dupa ce ai completat toate informatiile poti finaliza comanda facand click pe . Vei primi un mail de confirmare a comenzii care contine lista produselor comandate si celelalte informatii referitoare la comanda.

In maxim 24 de ore de la primirea comenzii vei fi contactat(ă) telefonic de un membru al echipei mele care iti va confirma disponibilitatea produselor.

YTZiO